AvaliaçÔes de Tri Tunggal s-Hertogenbosch

AvaliaçÔes recentes

5.0
Bernard DOORENBOS
27 novembro 2023

Voor het eerst Tahu Telor genomen. Verrukkelijk. Ook rendang was weer als vanouds. Bravo

Jan Smit
20 novembro 2023

Dit was onze eerste bestelling. Het was echt heerlijk! Dit gaan we vaker doen.

Monique
10 novembro 2023

Heel lekker en tradioneel eten. Een keer wat anders, heerlijk!

P van Wijk
3 novembro 2023

In het gerecht zat een kruid, (kruidnagel?) wat we nooit eerder hebben geproefd in de Indonesische keuken. We vonden het niet echt lekker daarom.

Reacção a Tri Tunggal

Beste heer/mevrouw Van Wijk, Sorry dat er kruidnagel in de gulai ayam zat, wij proberen het zoveel mogelijk eruit te halen. Maar dit hoort echt in de Indonesische keuken, helaas kunnen we het niet in een kruidenbuiltje doen, want dan komt de smaak niet tot zijn recht. Over smaak valt niet te twisten, misschien kunt u voordat u iets wilt bestellen bij ons een aantal gerechten proeven, zodat het wel bij u in de smaak valt.

Lenny
1 novembro 2023

Heerlijk en keurig op tijd

Bernard Doorenbos
12 outubro 2023
Bernard Doorenbos
2 outubro 2023

Opnieuw zeer smakelijk. Voor het eerst gado gado gegeten. Heerlijk

Brt
25 setembro 2023
Patrick Timmermans
24 setembro 2023

Het was erg flauw en er waren helaas amper groentes. Jammer, want we hadden er erg veel zin in.

Ton van Heugten
21 setembro 2023

Was erg lekker. Alleen zat er geen saté bij. Die wel besteld was en ook op de afrekenbon stond.

Bernard Doorenbos
16 setembro 2023

Best in town. Tri Tunggal heeft het niveau van een aantal top Haagsche toko’s.

Bernard Doorenbos
6 setembro 2023

Weer uitstekend en smakelijk. Goed dat jullie open zijn tot 22.00 uur.

Bernard Doorenbos
1 setembro 2023

Ayam Rica was zeer smaakvol. Voor mij de eerste keer dat ik dit gerecht at. Een aanrader. Bravo

Caspar van der Sar
9 agosto 2023

Heerlijke rijsttafel voor een nette prijs. Als altijd zeer uitgebreid en heerlijke gerechten. Een echte aanrader!

V A Ramakers van Praag
9 agosto 2023

Voor de eerste keer bij Tri Tunggal Eten besteld. Omdat ik zelf indo ben en zeer bekend ben met de Indische keuken was dit een zeer goede en zeer smaakvolle ervaring voor mij !! Alle smaken waren perfect het kon niet lekkerder !! Ik raad iedereen aan om het bij Tri Tunggal te proberen, u zal daar zeker geen spijt van krijgen !! Voor mij is het zeker weer voor herhaling zeker een must om hier weer te bestellen !! Mijn complimenten voor de koks !!!!

Guido
6 agosto 2023

Lekker gegeten! Prima service - na een misverstandje over de ophaal tijd (mijn fout) prima opgelost.

Patrick Timmermans
5 agosto 2023

Helaas was het eten vandaag te pittig voor ons. De gado gado was zo heet dat we amper een andere smaak proefden. Normaal vinden wij het veel lekkerder.

Annemarie Olijslagers
28 julho 2023

Lekker eten! Komen zeker nog eens terug

Pieter
23 julho 2023

Heerlijk vegetarisch gegeten!!!

Heleen
23 julho 2023

Wij hadden een Indonesische rijsttafel voor 2 personen besteld en het was weer heerlijk. Echt een aanrader

Marie-Claire
19 junho 2023

Fantastisch gegeten. Gisteren voor d'r eerste keer besteld. Maar wij gaan hier vaker bestellen. Aan elk gerecht zat zoveel smaak. Wauw. Super lekker. De echte Indonesische keuken heerlijk!

Onno
18 junho 2023

Absoluut voor herhaling vatbaar!!!

Mari Saris
16 junho 2023

Lekker genoten

Lisa
23 maio 2023

Fantastisch lekker! En super vriendelijk geholpen. Ik kom hier zeker nog vaker!

Gerda
21 maio 2023

Erg lekker maar de porties zijn wat klein als je grote eters aan tafel krijgt.

Ad
8 maio 2023

Genoten van de complete authentieke rijsttafel. En nog heel warm bij thuiskomst. Vers, mals, apart, heerlijke smaken. Onderscheidende gerechten. Daar wordt je blij van.

Bram
8 maio 2023

Altijd geweldig! Een aanrader!

Bernard Doorenbos
27 abril 2023

Een Indische keuken zoals het hoort en zoals ik het ken van de vele toko’s in Den Haag en van mijn in Surabaya geboren moeder. Elk gerecht had zijn of haar eigen smaak. Kwaliteit van vlees en groenten was top. Ik geef een 10–.(nog een klein beetje ruimte om te verbeteren dus). Ga zo door.

Timmermans
26 março 2023

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg!

P Meerman
7 março 2023

Als altijd goed en prima van smaak

Gerrit van den Brink
2 março 2023

Het bestelde eten was heel lekker bereid. Alleen van de geur krijg je weer trek. Verder goed en lekvrij ingepakt. Top Jan !! Ga zo door. Met constante kwaliteit kom je er wel , ondanks de energiecrisis en duurdere inkoop.

Nelly
24 fevereiro 2023

Het was allemaal lekker. Voor herhaling vatbaar

Fab
22 fevereiro 2023

Authentiek Indonesisch eten, verfijnd van smaak en een hele sympathieke eigenaar. Wij zijn heel erg blij met dit adres in Den Bosch!

Erik-Jan
17 fevereiro 2023

Heerlijk eten, aardig personeel

Romy
9 fevereiro 2023

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

Jeroen van Boxtel
3 fevereiro 2023

Het eten is altijd heel lekker en vers. Goede Indonesische smaken en vriendelijke mensen. Terima kasih!

Yasmina
25 janeiro 2023

Wij waren bewust opzoek naar iets anders dan een vette hap. Bij jullie terecht gekomen en zeker tevreden. Goede porties en erg smakelijk!

M
6 janeiro 2023

wat een topmaaltijd!

Van der Veen
4 janeiro 2023

Perfect

Mirjam
31 dezembro 2022

Een gastheer die zijn klanten graag verwent, de gerechten waren wederom heerlijk, en op de afgesproken tijd klaar.

Paul Meerman
31 dezembro 2022

Lekker. Goed als altijd.

MJ
25 dezembro 2022
Patrick Timmermans
20 dezembro 2022

Het smaakte weer top!

Manon van de Ven
12 dezembro 2022

Het was lekker maar de helft ontbrak, had 2 verschillende gerechten besteld maar er zat maar 1 gerecht in plus alle extra's ontbraken. Heb hier ook een mail over gestuurd.

Bert Verel
11 dezembro 2022

Prima eten het smaakte heerlijk

Mandy
6 dezembro 2022

Super lekker, goede service en net even wat specialer qua gerechten.

Natalie
5 dezembro 2022

Heel erg goed! Super lekker gegeten en met dan voldoende

Jodine Pen
3 dezembro 2022

Wij zijn altijd heel tevreden geweest van jullie, maar de laatste twee keer was het zeer teleurstellend. Beide laatste keren was het eten heel anders van smaak alsof het door iemand heel anders gemaakt was dan vroeger. Alleen dit al vonden we jammer, maar vandaag was niet eens ons gerecht compleet. Wij hebben 3 complete maaltijden besteld, maar er is alleen wat kip en rijst geleverd en per persoon letterlijk 5 a 6 sperziebonen. Dat het een x minder is, dat kan, maar nu ontstaat er een negatief patroon. Wij gaan dan ook niks meer bestellen.

Jansen
21 novembro 2022

Heerlijk gegeten. Echte authentieke Indische smaak. Een absolute aanrader!

Jodine Pen
16 novembro 2022

Wij bestellen hier heel vaak, omdat het eten echt lekker is. We genieten elke keer. De eigenaar is aardig. Geeft regelmatig wat extra’s mee, hetgeen we zeer waarderen. We zouden het alleen erg fijn vinden als er iets meer keuze op de kaart zou zijn. Afwisseling zou het perfect maken!

Reacção a Tri Tunggal

Beste Jodine, Dat zou ik ook graag willen dat er meerdere gerechten zijn, maar zoals je weet doe ik alles in mijn eentje en nog meer keus maakt het alleen maar moeilijker. Zo af en toe heb ik wel een nieuw gerecht, maar de gerechten die ik nu heb worden vaak besteld en dan is het ook weer moeilijk om iets te veranderen. Mijn laatste gerecht is Ayam Penyet (gebakken kippenbout) die zo krokant is dat het van het bot valt en wordt geserveerd met rijst, gebakken tempeh en komkommer. Daarnaast kan je me altijd bellen als je iets speciaal wilt, kan ik altijd voor je maken. Voor de vegetariërs maak ik regelmatig Tahu Telor wat ook niet op mijn kaart staat, maar ik maak het wel. Bel gerust als je iets anders wilt. Bedankt voor je recensie en hopelijk tot gauw.

Wilma
11 novembro 2022
Gerrit van den Brink
3 novembro 2022

Al een paar keer eten besteld voor een vriend in een verzorgingstehuis. Het eten was goed en smaakvol bereid en zorgvuldig ingepakt. Kijk uit naar de volgende bestelling, echter het is jammer dat wanneer je iets wilt bestellen, meerdere gerechten uitverkocht zijn.

Reacção a Tri Tunggal

Beste Heer van den Brink, Klopt dat sommige gerechten vaak zijn uitverkocht en dat komt omdat er af en toe een nieuw gerecht gelanceerd wordt, of dat een gerecht niet vaak wordt besteld en dan op uitverkocht staat. Maar binnenkort komt daar verandering in en ga ik ook diepvries maaltijden verkopen. En voor door de weeks geen rijsttafels meer, omdat dit teveel werk is en ik sta immers alleen.

L Cornelissen
2 novembro 2022

Zeer uitgebreide en gevarieerde rijsttafel met authentieke smaken. Top !

P Meerman
28 outubro 2022

Lekker, vers, goed en authentiek

Tom
26 outubro 2022

Wederom perfect en (hartpatient) geen toegevoegd zout!

Pascal H
22 outubro 2022

Hele goede rijstafel, voor herhaling vatbaar.

Frank van der Vlist
15 outubro 2022

Heerlijk gegeten en vriendelijke eigenaar.

Thomas
14 outubro 2022
N van Rens
14 outubro 2022

Heerlijk alles lekker vers

Marnix
25 setembro 2022
Paul M
24 setembro 2022

Als altijd, het was weer lekker

Ilse Mangindaan
17 setembro 2022

Erg lekker!

Alice Chu
11 setembro 2022

Eten is met grote zorg Ă©n smaak klaargemaakt. Conform traditionele verwachtingen.

Mirjam
5 setembro 2022

Heerlijk gegeten met 14 mensen, de kok kreeg veel complimenten vanwege de goede en geurige smaken. Wel even moeten wachten tot alles klaar was, maar dat hadden we er graag voor over.

Farha
3 setembro 2022

Super lekker eten! Huiselijk, super vriendelijke man, eenmanszaakje en dat proef je. Alles was lekker, maar onze favoriet tot nu toe, de rendang, de kipcashew en saté. Lekkerrrrrr

Hans
2 setembro 2022
René
2 setembro 2022

lekker genoten van het eten .

Stefanie
1 setembro 2022

Lekker vers en authentiek eten!

Alice
31 agosto 2022

Heerlijk, en genoeg eten. Ik kende de kwaliteit al vanuit Den Haag. Helaas was de keuze om te bestellen niet groot. Er was veel uitverkocht. Ik heb van het eten genoten

van Veenendaal
31 agosto 2022

Heel lekker gegeten en kom terug!

Petra
27 agosto 2022

Super lekker gegeten! Was ruim voldoende en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Marjo Dirriwachter
26 agosto 2022

Het eten was heerlijk.

Alim Nassor
26 agosto 2022

Eten was heerlijk, perfecte 'spicyness', heerlijk gekruid, en voldoende voor 1 persoon.

Rob Knoppert
23 agosto 2022

De gado gado was een beetje vreemd

Martijn
18 agosto 2022

Heerlijke en gevarieerde rijsttafel!

Wil Hoos
14 agosto 2022

Heerlijke rijsttafel, mooie verschillende gerechten zoals de echte Indische keuken hoort te zijn. Aanrader!

P G Pen
12 agosto 2022

De kok en ik waren het helemaal eens: je eet nooit zo lekker als vroeger bij je moeder. Afgezien daarvan, ik heb weer heerlijk gegeten en kom weer gauw terug.

Wilma
6 agosto 2022

Echt het beste Indonesisch eten uit de wijde omgeving.

Patrick Timmermans
30 julho 2022

Erg lekker en ruim voldoende!

P Meerman
29 julho 2022

Lekker, authentieke smaken, goed. Goed geprijsd

Ed
29 junho 2022
Anoniem
19 junho 2022

Eerst 1,5 uur op locatie moeten wachten, vervolgens was de Ayam rica geen Ayam rica en was de rijst nogal klef

Decomedia
14 junho 2022

Heerlijke broodjes en op tijd geleverd in de bedrijfskantine. Onze gasten waren dik tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar. (H)eerlijk echt Indonesisch eten

Hichame
9 junho 2022

We hadden twee gerechten besteld. Handig online op de site besteld. Je ziet ook meteen of de gerechten halal zijn. Goed op smaak. Een aanrader. Fijn, dat we in Den Bosch dit makkelijk op een goed bereikbare locatie kunnen afhalen en er thuis van kunnen genieten!

Reacção a Tri Tunggal

Hartelijk dank voor uw reactie en zijn blij dat het heeft gesmaakt. Graag tot een volgende keer.

Lidwien Elshout
2 junho 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegetrn. Bedankt Jan!

Reacção a Tri Tunggal

Graag gedaan Lidwien en bedankt voor je reactie. Je weet ik kook met liefde en dat proef je. :)

Marianne
31 maio 2022

Mooie gerechten en goede smaken!, zeker voor herhaling vatbaar.

Jos van Haaren
26 maio 2022

Altijd goed en vers zeer aardige mensen, zeker aan te bevelen als je van echt Indonesische eten houdt

HR
25 maio 2022

Het eten heb ik opgehaald. En thuis heerlijk gegeten, en ik heb over voor morgen. Aanrader!

Herco
25 maio 2022
Marnix Batenburg
22 maio 2022

Ik moest er even op wachten, maar het was echt super lekker en het wachten meer dan waard. Overigens 2 biertjes erbij gekregen voor het wachten dus dat werd gelijk keurig opgelost. Ik kom zeker terug!!

lazet
20 maio 2022

Alles was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Jeroen van Boxtel
14 maio 2022

Erg lekker echt Indonesisch eten, zeker een aanrader! Ik haal snel weer.

Jos van Haaren
11 maio 2022

Zeer goede kwaliteit en meer dan genoeg. Ook wordt je fijn geholpen

Peter
4 maio 2022

HEEL ERG LEKKER! Absolute aanrader. Eindelijk een goede Indonesische keuken in Den Bosch.

John Broeders
3 maio 2022

Gewoon lekker eten.

Rini Pijnenburg
28 abril 2022

Er waren problemen met het tijdig klaar hebben van de bestelling, niet alles was voldoende warm en de saté was verbrand. Een teleurstellende ervaring.

Reacção a Tri Tunggal

Beste Rini Pijnenburg, Spijtig om te lezen dat het eten koud was en de saté te donker geroosterd. Wij roosteren op lavasteen dus niet op houtskool. Daarbij heeft u gelijk dat het te donker was geroosterd en dat komt doordat de saté op was en vers geroosterd is. Het is eigenlijk beter de volgende dag de saté te roosteren, omdat de kruiden dan in het vlees zit. Mag ik u een nieuwe rijsttafel en saté aanbieden, want iksta achter mijn eten en als dat niet goed is, dan wil ik u een nieuwe aanbieden en zal ik er persoonlijk voor zorgen dat het dan wel in orde is. Hopelijk gaat u in op mijn voorstel en ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Jan Tri Tunggal.

Lidwien
28 abril 2022

Heerlijk!!

Reacção a Tri Tunggal

Super om te horen

A. Ketelaars
25 abril 2022

Goede afhandeling en lekker smaakvol eten,

Reacção a Tri Tunggal

Graag gedaan en graag tot een volgende keer

Liesbeth van Leijen
22 abril 2022

Gewoon lekker eten en geweldige service!

Reacção a Tri Tunggal

Leuk om te horen, daar doen we het voor

Geri Branten
18 abril 2022

Goed, authentiek en vriendelijke mensen.

Reacção a Tri Tunggal

Wij doen ons best, bedankt

Bernice
17 abril 2022

Met aandacht bereide gerechten, persoonlijke gastvrijheid en Ă©chte smaken uit de Indonesische keuken!

Reacção a Tri Tunggal

Bedankt, wj koken uitsluitend Indonesich en niet Indisch, m.a.w. verse kruiden en met veel liefde....

Eric Overdijk en Irene Beckers
15 abril 2022

heerlijk gegeten !

Reacção a Tri Tunggal

bedankt en tot gauw

P.G. Pen
13 abril 2022

Ik heb vandaag weer heerlijk gegeten en vind Tri Tunggal het beste indische afhaalrestaurant in de omgeving.

Reacção a Tri Tunggal

Wat leuk om te horen, daar doen we het voor. Ik zeg ook altijd Tri Tunggal is "For lovers of Indonesian food"

Pieter van Vlissingen
7 abril 2022

Erg goed, heerlijk gegeten!

Reacção a Tri Tunggal

Beste Pieter, hartelijk dank voor de reactie en hopelijk tot gauw :)

Rob Fredriksz
3 abril 2022

Het was heerlijk

Reacção a Tri Tunggal

Beste Rob, bedankt voor de reactie en dat horen wij graag, want daar doen we het voor :)

Martijn Franken
31 março 2022

Heerlijk eten vooral de kip cashew gisterenavond. 😁

Reacção a Tri Tunggal

Beste Martijn, goed om te horen dat de kip Cashew lekker heeft gesmaakt. :)