Reviews from Tri Tunggal s-Hertogenbosch

Recent reviews

5.0
Marnix
25 September 2022
Paul M
24 September 2022

Als altijd, het was weer lekker

Ilse Mangindaan
17 September 2022

Erg lekker!

Alice Chu
11 September 2022

Eten is met grote zorg én smaak klaargemaakt. Conform traditionele verwachtingen.

Mirjam
5 September 2022

Heerlijk gegeten met 14 mensen, de kok kreeg veel complimenten vanwege de goede en geurige smaken. Wel even moeten wachten tot alles klaar was, maar dat hadden we er graag voor over.

Farha
3 September 2022

Super lekker eten! Huiselijk, super vriendelijke man, eenmanszaakje en dat proef je. Alles was lekker, maar onze favoriet tot nu toe, de rendang, de kipcashew en saté. Lekkerrrrrr

Hans
2 September 2022
René
2 September 2022

lekker genoten van het eten .

Stefanie
1 September 2022

Lekker vers en authentiek eten!

Alice
31 August 2022

Heerlijk, en genoeg eten. Ik kende de kwaliteit al vanuit Den Haag. Helaas was de keuze om te bestellen niet groot. Er was veel uitverkocht. Ik heb van het eten genoten

van Veenendaal
31 August 2022

Heel lekker gegeten en kom terug!

Petra
27 August 2022

Super lekker gegeten! Was ruim voldoende en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Marjo Dirriwachter
26 August 2022

Het eten was heerlijk.

Alim Nassor
26 August 2022

Eten was heerlijk, perfecte 'spicyness', heerlijk gekruid, en voldoende voor 1 persoon.

Rob Knoppert
23 August 2022

De gado gado was een beetje vreemd

Martijn
18 August 2022

Heerlijke en gevarieerde rijsttafel!

Wil Hoos
14 August 2022

Heerlijke rijsttafel, mooie verschillende gerechten zoals de echte Indische keuken hoort te zijn. Aanrader!

P G Pen
12 August 2022

De kok en ik waren het helemaal eens: je eet nooit zo lekker als vroeger bij je moeder. Afgezien daarvan, ik heb weer heerlijk gegeten en kom weer gauw terug.

Wilma
6 August 2022

Echt het beste Indonesisch eten uit de wijde omgeving.

Patrick Timmermans
30 July 2022

Erg lekker en ruim voldoende!

P Meerman
29 July 2022

Lekker, authentieke smaken, goed. Goed geprijsd

Ed
29 June 2022
Anoniem
19 June 2022

Eerst 1,5 uur op locatie moeten wachten, vervolgens was de Ayam rica geen Ayam rica en was de rijst nogal klef

Decomedia
14 June 2022

Heerlijke broodjes en op tijd geleverd in de bedrijfskantine. Onze gasten waren dik tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar. (H)eerlijk echt Indonesisch eten

Hichame
9 June 2022

We hadden twee gerechten besteld. Handig online op de site besteld. Je ziet ook meteen of de gerechten halal zijn. Goed op smaak. Een aanrader. Fijn, dat we in Den Bosch dit makkelijk op een goed bereikbare locatie kunnen afhalen en er thuis van kunnen genieten!

Reaction from Tri Tunggal

Hartelijk dank voor uw reactie en zijn blij dat het heeft gesmaakt. Graag tot een volgende keer.

Lidwien Elshout
2 June 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegetrn. Bedankt Jan!

Reaction from Tri Tunggal

Graag gedaan Lidwien en bedankt voor je reactie. Je weet ik kook met liefde en dat proef je. :)

Marianne
31 May 2022

Mooie gerechten en goede smaken!, zeker voor herhaling vatbaar.

Jos van Haaren
26 May 2022

Altijd goed en vers zeer aardige mensen, zeker aan te bevelen als je van echt Indonesische eten houdt

HR
25 May 2022

Het eten heb ik opgehaald. En thuis heerlijk gegeten, en ik heb over voor morgen. Aanrader!

Herco
25 May 2022
Marnix Batenburg
22 May 2022

Ik moest er even op wachten, maar het was echt super lekker en het wachten meer dan waard. Overigens 2 biertjes erbij gekregen voor het wachten dus dat werd gelijk keurig opgelost. Ik kom zeker terug!!

lazet
20 May 2022

Alles was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Jeroen van Boxtel
14 May 2022

Erg lekker echt Indonesisch eten, zeker een aanrader! Ik haal snel weer.

Jos van Haaren
11 May 2022

Zeer goede kwaliteit en meer dan genoeg. Ook wordt je fijn geholpen

Peter
4 May 2022

HEEL ERG LEKKER! Absolute aanrader. Eindelijk een goede Indonesische keuken in Den Bosch.

John Broeders
3 May 2022

Gewoon lekker eten.

Rini Pijnenburg
28 April 2022

Er waren problemen met het tijdig klaar hebben van de bestelling, niet alles was voldoende warm en de saté was verbrand. Een teleurstellende ervaring.

Reaction from Tri Tunggal

Beste Rini Pijnenburg, Spijtig om te lezen dat het eten koud was en de saté te donker geroosterd. Wij roosteren op lavasteen dus niet op houtskool. Daarbij heeft u gelijk dat het te donker was geroosterd en dat komt doordat de saté op was en vers geroosterd is. Het is eigenlijk beter de volgende dag de saté te roosteren, omdat de kruiden dan in het vlees zit. Mag ik u een nieuwe rijsttafel en saté aanbieden, want iksta achter mijn eten en als dat niet goed is, dan wil ik u een nieuwe aanbieden en zal ik er persoonlijk voor zorgen dat het dan wel in orde is. Hopelijk gaat u in op mijn voorstel en ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Jan Tri Tunggal.

Lidwien
28 April 2022

Heerlijk!!

Reaction from Tri Tunggal

Super om te horen

A. Ketelaars
25 April 2022

Goede afhandeling en lekker smaakvol eten,

Reaction from Tri Tunggal

Graag gedaan en graag tot een volgende keer

Liesbeth van Leijen
22 April 2022

Gewoon lekker eten en geweldige service!

Reaction from Tri Tunggal

Leuk om te horen, daar doen we het voor

Geri Branten
18 April 2022

Goed, authentiek en vriendelijke mensen.

Reaction from Tri Tunggal

Wij doen ons best, bedankt

Bernice
17 April 2022

Met aandacht bereide gerechten, persoonlijke gastvrijheid en échte smaken uit de Indonesische keuken!

Reaction from Tri Tunggal

Bedankt, wj koken uitsluitend Indonesich en niet Indisch, m.a.w. verse kruiden en met veel liefde....

Eric Overdijk en Irene Beckers
15 April 2022

heerlijk gegeten !

Reaction from Tri Tunggal

bedankt en tot gauw

P.G. Pen
13 April 2022

Ik heb vandaag weer heerlijk gegeten en vind Tri Tunggal het beste indische afhaalrestaurant in de omgeving.

Reaction from Tri Tunggal

Wat leuk om te horen, daar doen we het voor. Ik zeg ook altijd Tri Tunggal is "For lovers of Indonesian food"

Pieter van Vlissingen
7 April 2022

Erg goed, heerlijk gegeten!

Reaction from Tri Tunggal

Beste Pieter, hartelijk dank voor de reactie en hopelijk tot gauw :)

Rob Fredriksz
3 April 2022

Het was heerlijk

Reaction from Tri Tunggal

Beste Rob, bedankt voor de reactie en dat horen wij graag, want daar doen we het voor :)

Martijn Franken
31 March 2022

Heerlijk eten vooral de kip cashew gisterenavond. 😁

Reaction from Tri Tunggal

Beste Martijn, goed om te horen dat de kip Cashew lekker heeft gesmaakt. :)